dilluns, 9 de novembre del 2015

Recursos de l'aparell digestiu al web de la FEAD

   Us recomane que visiteu aquest web en la qual teniu diferents recursos per tal de reforçar i aprofundir alguns conceptes que tractareu en la unitat de l'aparell digestiu. Es tracta de la pàgina de la Fundació  Espanyola de l'Aparell Digestiu, una orgatnització privada sense ànim de lucre, l'objectiu de la qual és fomentar la investigació científica relacionada amb aquest aparell, així com difondre'n la informació obtinguda a fi de promoure la salut digestiva de la població.

   D'aquesta manera, hi trobareu un apartat molt complet sobre malalties clasificades segons l'òrgan al qual afecten. Podreu consultar els símptomes, en què consistix cadascuna, així com el seu diagnòstic i tractament. Cliqueu ací per accedir-hi.

   També us recomane que mireu aquest vídeo en el qual fareu un viatge virtual per l’aparell digestiu. A més d'això, en la pàgina teniu l'enllaç del canal de Youtube d'aquesta entitat amb bona cosa de vídeos.

   Finalment, ací teniu més recursos  sobre hàbits  saludables, dietes i recomanacions per a mantindre aquest aparell en bon estat.

   Espere que us serà d’ajuda. No deixeu de visitar-la!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada