dijous, 19 de novembre del 2015

Efectes de l'alcohol

   Els efectes de l'alcohol és una qüestió que tractareu en aquest curs dins de la unitat de l'aparell digestiu. Nogensmenys, ja sabeu que aquesta susbstància tan danyosa per al nostre cos, no afecta aquest aparell només, sinó que també presenta efectes sobre el sistema nerviós o l'aparell circulatori, entre d'altres, especialment si el consum és freqüent i abusiu.

   Sóc conscient que en un primer moment, el consum d'aquesta substància pot semblar que està lligat a la diversió, a la disbauxa i a la festa i, de vegades, malauradament, es convertix en un mal costum que pot tindre conseqüències desastroses per a la persona afectada i per a la seua família i amics.

   Per això, he volgut crear personalment un xicotet recurs que resumix alguns dels efectes que produïx sobre el nostre cos a fi que us ajude a ser conscients dels perills que amaga el seu consum. Cliqueu sobre la imatge per a veure-la ampliada. Per a consultar les fonts que han estat utilitzades en la seua elaboració, cliqueu ací. Espere que us serà útil aquesta informació.




"Efectes de l'alcohol" per A.Jiménez sota llicència CC BY-NC-SA 4.0



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada